EMF Osteopathy

Om Mig: 


Jag heter Eva-Maria Fridriksdóttir och är utbildad Osteopat D.O. BSc, certifierad massage terapeut och PT.

Min resa började 2007 när jag ansökte till The Icelandic School of Massage och utbildade mig till massageterapeut. Jag kände tidigt att jag kunde hjälpa många med sina problem i kroppen, men att jag saknade kunskaper för att kunna hjälpa fler, så jag började leta efter ytterligare utbildning som mötte mina krav och förväntningar. 2016 bestämde jag mig att flytta till Sverige och utbilda mig till Osteopat.

Jag är väldig intresserad av kroppens funktion och brinner för att hjälpa dig som har nedsatt funktion i kroppen eller stela och ömma muskler med skräddarsydd behandling och träning efter dina behov. För mig är det väldigt viktigt att jobba med helheten och därför lägger jag tiden på det som är specifikt för just dig.Jag innehar F-skatt och Patient- och ansvarsförsäkring och är medlem i Svenska Osteopatförbundet. 

Vad är osteopati?


Osteopati är en form av patientcentrerad manuell medicin, vilket betyder att osteopaten använder sina händer som främsta redskapet för att ställa diagnos och behandla besvär relaterade till kroppens rörelseorgan. 


Osteopati är en etablerad och erkänd alternativmedicinsk behandlingsform för smärttillstånd och funktionsstörningar i rörelseapparaten som betonar sambandet mellan kroppens struktur och funktion. Det osteopatiska förhållningssättet ser till alla aspekter av hälsa och syftar till att underlätta kroppens förmåga att självreglera, om en del av kroppen har nedsatt funktion börjar kroppen kompensera vilket kan leda till överbelastning, inflammation, smärta, stelhet eller annan påverkan.


Osteopatins breda tillämpning och lugna och mjuka metoder lämpar sig väl för såväl barn (i Sverige från åtta år), vuxna och äldre.


Vad behandlar en osteopat?


Osteopatisk behandling har ofta visat sig vara effektivt på många symptom, akuta besvär i samband med idrottsskador eller långvarig smärta orsakad av arbetsrelaterad stress och överbelastning.


Några exempel är:

  • Huvudvärk och migrän
  • Rygg- och nackbesvär (inkl. whiplash)
  • Axelbesvär
  • Smärtor i armar och ben
  • Andningsbesvär
  • Muskel- och ledvärk
  • Tennis-, golf- eller musarm
  • Idrottsskador
  • Förslitningsskador
  • Stressrelaterade besvär

Priser


Osteopatbehandling

Nybesök ca 60 min 920 kr


Osteopatbehandling

Återbesök ca 45 min 820 kr


Terapeutisk massage

30 min 590 kr


Hos mig kan du betala med kort, kontant, swish eller epassi