Om oss

Valeo

Valeo är latin och har flera betydelser om att må bra. Det är precis så vi vill att de som besöker oss ska känna. 


Vi är ett sammansvetsat team som har jobbat med våra egna företag, men under samma tak i många år. 


Under hösten 2019 ville vi utöka vårt sammarbete och få möjlighet att utveckla våra verksamheter. Vi ville bland annat kunna jobba mer med event och utbildningar och började att se oss om efter mer plats.


Kort därefter hade vi hittat perfekta lokaler i mysiga Jakriborg, Hjärup, och påbörjat renoveringen för att skapa den samlingsplats vi drömmer om. 


Vår vision är att skapa ett levande center för skönhet och hälsa, där vi kan erbjuda alltifrån behandlingar till föreläsningar och event. 

IAnna Skärblom är utbildad inom makeup, fransförlängningar och manikyr samt nagelförlängning. Med en bredd från SPA-manikyr till glittriga naglar och vippiga ögonfransar finns det behandlingar som passar både dig som vill unna dig lite vardagslyx och för dig som vill vara extra festfin.


Pernilla Eriksson är certifierad medicinsk massageterapeut, SPA-terapeut, akunova- och öronakupunktör samt Karuna Reiki Master. Hon erbjuder både behandlande tekniker,  avslappnande samt smärt- och stressreducerande behandlingar. Hon uför även gravidmassage. Pernilla ger individuella behandlingar som passar just dig


Susann Johansson och Elin Bengtsson är den perfekta kombinationen av mångårig erfarenhet och sprudlande nytänk. Tillsammans jobbar de på vår frisörsaling, Agaton Sax. Med sina kompletterande egenskaper erbjuder de ett brett utbud av behandlingar med allt från klipp och färg till hårförlängningar, SPA-behandlingar och mer därtill.


Ann-Margret Andersson

Är utbildad lärare i medicinsk yoga, licensierad lymfolog och ärrvävnadsbehandling mm. Hon är en eldsjäl för att få människor att må bättre genom medicinsk yoga och lymfmassage mm.

Ann-Margrets yoga och behandlingar anpassas till individen så alla kan yoga och få behandlingar som är individuella


Eva-Maria Fridriksdottir är utbildad osteopat, massageterapeut och PT. Hon brinner för att hjälpa dig som har nedsatt funktion i kroppen eller stela och ömma muskler. Med kunden i fokus skräddarsyr hon behandlingar för att möta just dina behov. Hon uför även gravidbehandlingar


Roger Svensson

Är utbildad auktoriserad akupunktör och medlem i Svensk Akupunkturförbundet Akupunktur, koppning, eldnål, värmebehandling och Akunova är några saker han jobbar med inom Kinesisk medicin. Han är också utbildad DORN-terapeut. Här kan du få hjälp med allt från smärtor och stelhet till infertilitet, ögonsjukdomar och många andra problem. Roger ger individuella behandlingar som passar just dig.

Vi på

VALEO

      ANN-MARGRET ANDERSSON

       Yoga- lymfmassage       Ärrvävnadsbehandling mm