Om oss

Valeo

Valeo är latin och har flera betydelser om att må bra. Det är precis så vi vill att de som besöker oss ska känna. 


Vi är ett sammansvetsat team som har jobbat med våra egna företag, men under samma tak i många år. 


Under hösten 2019 ville vi utöka vårt sammarbete och få möjlighet att utveckla våra verksamheter. Vi ville bland annat kunna jobba mer med event och utbildningar och började att se oss om efter mer plats.


Kort därefter hade vi hittat perfekta lokaler i mysiga Jakriborg, Hjärup, och påbörjat renoveringen för att skapa den samlingsplats vi drömmer om. 


Vår vision är att skapa ett levande center för skönhet och hälsa, där vi kan erbjuda alltifrån behandlingar till föreläsningar och event. 

I dagsläget hittar ni fyra terapeuter hos oss. 


Anna Skärblom är utbildad inom makeup, fransförlängningar och manikyr samt nagelförlängning. Med en bredd från SPA-manikyr till glittriga naglar och vippiga ögonfransar finns det behandlingar som passar både dig som vill unna dig lite vardagslyx och för dig som vill vara extra festfin.


Pernilla Eriksson är certifierad medicinsk massageterapeut, SPA-terapeut, akunova- och öronakupunktör samt Karuna Reiki Master. Hon erbjuder både behandlande tekniker,  avslappnande samt smärt- och stressreducerande behandlingar, allt för att det ska finnas en behandling för just dig.Susann Johansson och Elin Bengtsson är den perfekta kombinationen av mångårig erfarenhet och sprudlande nytänk. Tillsammans jobbar de på vår frisörsaling, Agaton Sax. Med sina kompletterande egenskaper erbjuder de ett brett utbud av behandlingar med allt från klipp och färg till hårförlängningar, SPA-behandlingar och mer därtill.

Vi på

VALEO

SKÖNHET - HÄLSA - EVENT

KONTAKTA OSS

Köpmannagatan 29 A

245 65 Hjärup


Facebook: Valeo Skönhet & Hälsa
Instagram: valeojakriborg

ÖPPETTIDER


Öppet enligt bokning. 


Följ oss på Facebook för att få uppdateringar kring hur vi håller öppet i veckorna

© Copyright. All Rights Reserved.